Tovorno dvigalo

Tovorna dvigala: KUHAR

Tovorno dvigalo je namenjeno za prevoz blaga med dvema ali več etažami.  Takšen način je primeren v proizvodnih obratih in skladiščih, v kmetijskih dejavnostih in tudi v individualnih stanovanjskih zgradbah.  S tovornim dvigalom najlažje izkoristimo kletne prostore ali pa prostore v nadstropju.  Tovorno dvigalo je montirano v vozni jašek, ki je lahko zidan ali pa se izdela jeklena konstrukcija, ki se lahko zapre s polnili ali pa z mrežo. Poglobitev jaška je potrebna samo 120 mm. Vodila so pritrjena na nosilno steno. Vrata pa so v vseh etažah lahko krilna ali pa drsna. Na vratih so elektromagnetne ključavnice in se odprejo samo kadar je ploščad v etaži. Pogonski hidravlični agregat in elektro omarica se nahajata ob voznem jašku dvigala. Direktno na hidravlične cilindre so montirani povratno blokirni ventili imenovani tudi ventil cevnega loma. Omenjeni ventil, pri povečanem pretoku hidravličnega medija zablokira iztok in tako prepreči nenadzorovano spuščanje ploščadi.

Izdelujemo:

Tovorna dvigala – dvižne ploščadi katerih hitrost ne presega 0,15 m/sek in spadajo med stroje, ki delujejo med stalnimi etažami. Izdelana so v skladu z odločbami Odredbe o varnosti strojev (Uradni list RS,št.75/2008) in ki v celoti povzema vsebino DIREKTIVE 2006/42/ES EVROPSKEGA PARLAMENTA IN SVETA.

Tovorno dvigalo - dvižna ploščad

Spletna stran uporablja piškotke. Več

Piškotki na tej spletni strani so omogočeni za boljšo funkcionalnost strani. Piškotki ne hranijo osebnih podatkov. Z nadaljno uporabo spletne strani ali s klikom na gumb sprejmi se strinjate z njihovo uporabo.

Zapri